среда, 28 февраля 2018 г.

Роман Кулик журналіст Вголос

Найцікавіше за прес-конференцію, як на мене:

- анонс можливого звільнення двох заручників, що перебувають на території РФ (!) до кінця тижня. По Медведчуку - нічого нового. «Терпимо, бо в ублюдка мандат на обмін».

- лише два питання на військову тематику й обидва від одного ЗМІ: хто очолить оперативний штаб ООС і що там з миротворцями - чи пристане рф на нашу модифікацію введення миротворчих сил. По командувачу: призначить генерала з досвідом бойових дій на сході, кого запропонує Генштаб, уже є дві кандадатури (Забродський і ? :D). В ГШ ще два тижні на подачу своїх пропозицій. По миротворцям стандартний набір тез.

- Україна не пристане на пропозицію путіна повернути собі захоплену техніку й кораблі наших ВМС у Криму. Як на мене, в політичному й інформаційному аспектах - логічне підтвердження правильних тез, раніше озвучених іншими персонажами з владного табору. А от суто для нашого флоту - сумна новина.

Загалом кілька разів ловив дикий фейспалм: під час якогось дегенератського й нарцисияного спіча Гордона - це було не питання, а маніфест, облизування себе, любімого, й реклама свого «творчого вечора»у Львові (якщо його будуть бойкотувати - я тільки за. Якого хріна Гордона взагалі допустили орендувати оперу). Суть його питання - без коментарів. Банальне нагнітання обстанови й роздуті байки про розгул підпільників, терор й іншу маячню з арсеналу newsone.

Ну й просто дивно, що і як запитували журналісти: переважно не скільки питання, як виголошення маніфестів чи щось на кшталт: «а от як ви себе почуваєте, а от як воно бути олігархом у бідній країні», «а з ким ви зараз ведете перемовини» - господи, ну та не відповідає він на такі прямолінійні випади, ну не перша ж прес-конференція Порошенка в історії. Ясно, що це не спроби дійсно отримати змістовну відповідь (наївно було вірити, що він почав би вивалювати підноготну своїх перемовин з Тимошеншко чи НФ, пфф), а намагання спровокувати на нестриману скандальну відповідь - але ж і цього не вийшло. Якось в доску примітивно. А от сподобались питання Лєліча про реформу виборчого законодавства й трохи Ткача про деталі «Мальдів» - структуровані й чіткі питання, особливо в Мілана.
А в цілому - якась малоінформативний й нецікавий захід.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1596499683752041&id=100001760730178

Комментариев нет:

Отправить комментарий