среда, 28 февраля 2018 г.

Гройсман і Парубій закликали не спекулювати на дочасних виборах

Про це вони заявили під час спільного брифінгу, передає Depo.ua .


"Стосовно дострокових виборів. Мені дивно, хто ці чутки розпускає. Але, очевидно, що це люди, в яких немає любові до України і будь-якої відповідальності перед нашою країною...Нам треба працювати, а не займатися політичними інтригами, стикати між собою лобами і запускати інтриги про дочасні вибори. Не буде дочасних виборів. Будуть вибори в термін, визачений Конституцією", - заявив Парубій.

У свою чергу, Гройсман вважає, що треба готуватися до чергових парламентських та президентських виборів. "Очевидно, що такої доцільності (оголошення достровоких виборів, - ред.) вже зараз немає...Я, як прем'єр-міністр, вважаю, що треба готуватися до чергових парламентських та президентських виборів", - переконаний глава уряду.

Нагадаємо, сьогодні представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко спростувала чутки про ймовірність оголошення дострокових парламентських виборів в Україні.


https://www.depo.ua/ukr/politics/groysman-i-parubiy-zaklikali-ne-spekulyuvati-na-dochasnih-viborah-20180228735032

1 комментарий:

  1. Привіт, нам зараз потрібні 3 донори нирок для трансплантації нирок в MAYO CLINIC, FLORIDA, США та кожному донорові нирки, будуть компенсовані загальною сумою 550 000,00 доларів США.
    можливість сплати цих грошей будь-якому донору нирок гарантується на 100%.
    зв'яжіться з нами сьогодні для отримання додаткової інформації.
    Ми дбаємо про вашу безпеку
    email: mayoclinic.transplant@gmail.com

    www.mayoclinic.org

    ОтветитьУдалить