среда, 30 января 2019 г.

Німеччина підтримає Україну в Чорному морі Німеччина готова підтримувати Україну проти російської агресії, направивши кораблі ВМС Бундесверу у Чорне море.

Представники уряду Німеччини на зустрічі з заступником міністра оборони України Анатолієм Петренком заявили, що Німеччина готова підтримати Україну у стримуванні російської агресії в Чорному морі, передає Міністерство оборони України.
Так, українська та німецька делегації обговорили питання української безпеки.
Заступник міністра оборони України розповів про ситуацію на Донбасі і в Азово-Чорноморському регіоні, де нарощуються військові сили РФ, а також про мілітаризацію окупованого Росією Криму, де розміщуються ракетні комплекси.
Читайте: Франція і Німеччина обговорюють місію ООН і ОБСЄ на Донбасі Крім того, на зустрічі обговорили перспективи запровадження миротворчої місії на Донбасі і розміщення в Чорному і Азовському морях спостерігачів ОБСЄ для запобігання ескалації конфлікту.
Німецька сторона запевнила у готовності підтримувати Україну в питаннях деескалації та стримування російської збройної агресії, зокрема, шляхом забезпечення військової присутності кораблів ВМС Бундесверу у Чорному морі, а також домагатися звільнення українських моряків.
Нагадаємо, американська розвідка прогнозує, що напруга в Азовському і Чорному морях посилиться.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20190130-nimechchyna-pidtrymaye-ukrayinu-v-chornomu-mori/



Комментариев нет:

Отправить комментарий