вторник, 29 января 2019 г.

Чесно про новини:

Чесно про новини:
Доброго ранку! Сьогодні понеділок, 28 січня. Цей день відомий тим, шо 1992 року Верховна Рада затвердила Державним Прапором України синьо-жовтий стяг.

«Затвердити Державним прапором України національний прапор, що являє собою прямокутне полотнище, яке складається  з  двох  рівних за шириною горизонтально розташованих  смуг:  верхньої  -  синього кольору, нижньої -  жовтого  кольору,  із  співвідношенням  ширини прапора до його довжини 2:3», — йшлося у відповідній постанові ВР.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2067-12

Церква 28 січня вшановує святого Павла Фівейського, святого Іоана Кущника Константинопольського, мученика Пансофія Олександрійського, преподобних Прохора Пшинського (Сербія) та Гавриїла Лесновського (Болгарія).

Телеграм-канал ЧЕСНО ПРО НОВИНИ: https://t.me/ukrainetv
ГОЛОВНЕ за 28 січня 2019 року

🇺🇦 На війні з Росією сьогодні і вчора за повідомленням штабу ООС без втрат.

💼💼 ЦВК сьогодні зареєструвала ще двох кандидатів у президенти: Руслана Кошулинського - єдиного кандидата від націоналістів на цих виборах, а також 38-річного Олександра Данилюка, маловідомого в широких колах громадського діяча, члена руху «Спільна справа».

👏🏻 Ось це я підтримую, це те, про що я вчора писала. Кандидат в президенти Анатолій Гриценко може подати в суд на ЦВК: якщо не зможе провести перевірку реєстру виборців, щоб запобігти фальшуванням.
Дуже скоро стане зрозуміло, чи ці слова просто піар, чи за ними будуть реальні вчинки.
https://m.facebook.com/100003313481489/posts/2016409381812825/

👎 А саму справу вже розвалили...
Фігурант справи про закупівлю так званих "рюкзаків Авакова", який підробляв документи на тендер, відбув умовний термін.
Харківський районний суд 22 січня звільнив Володимира Іванова від покарання у зв'язку із закінченням іспитового строку.
Чоловіку у грудні 2017 року присудили 1 рік позбавлення волі умовно.
У рішенні зазначено, що протягом цього терміну Іванов "зарекомендував себе добре".
https://www.pravda.com.ua/news/2019/01/28/7205107/

🕸 Юристи Мартиненка платили $250 доларів номінальному власнику офшора, на який виводили мільйони з «Енергоатома». Читайте матеріал «Наших грошей»: http://nashigroshi.org/2019/01/28/yurysty-martynenka-platyly-250-dolariv-nominal-nomu-vlasnyku-ofshora-na-iakyy-vyvodyly-mil-yony-z-enerhoatoma/

Чесно про новини:
Кличко так не хотів стояти завтра поряд з підбитою качкою президентом, що аж заявив, що госпіталізований в Австрії. На добраніч! :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий