пятница, 25 января 2019 г.

Т. Висоцька

Чесно про новини:
Телеграм-канал ЧЕСНО ПРО НОВИНИ: https://t.me/ukrainetv
ГОЛОВНЕ за 25 січня 2019 року

🇺🇦 Знову втрати на війні з Росією: 1 загиблий, 4 поранених захисників України:
https://t.me/ukrainetv/1140

🙏🏻 У Києві через недбалість лікаря помер журналіст Микола Бабич: https://www.facebook.com/1040919516/posts/10216700256872408/
Зараз він працював у інформагентстві УНІАН: https://www.unian.ua/m/society/10422288-pomer-redaktor-unian-mikola-babich.html

💼 Сьогодні ЦВК зареєструвала ще шість кандидатів на посаду президента України: Юлію Тимошенко, Олега Ляшка, Дмитра Добродомова (партія «Народний контроль»), екс-спікера Олександра Мороза, в якого Ківа де факто віджав назву партії, і він тепер вимушений очолювати ПП «Соціалістична партія Олександра Мороза», а також представника партії «Опозиційний блок - Партія миру та розвитку» екс-регіонала Олександра Вілкула та нардепа від «Блоку Петра Порошенка» аграрія Аркадія Корнацького.
http://www.cvk.gov.ua/news/news_25012019.htm
На додатковому засіданні сьогодні дореєстрували і сьомого – Іллю Ківу, висунутому «Соціалістичною партією України».
http://www.cvk.gov.ua/news/news_25012019_1.htm
Таким чином, кандидатів маємо вже 20.

🚊 Укрзалізниця створила департамент безпеки, який очолив СБУшник, підозрюваний в хабарництві за кришування «бурштину»: https://zbk.org.ua/2019/01/24/uz-stvoryuye-departament-ekonomichnoї-bezpeki-yakij-ocholiv-pidozryuvanij-v-xabarnictvi-eks-spivrobitnik-sbu/

🎢 Комунальники Маріуполя розіграли між партнерами оренду каруселі за ціною нового Мерседеса: за 1,5 мільйони гривень можна купити нову подібну карусель!
http://nashigroshi.org/2019/01/25/komunal-nyky-rozihraly-mizh-partneramy-orendu-karuseli-za-tsinoiu-novoho-mersedesa/

✋🚗🚙 Від 26 січня рух Хрещатиком у центрі Києва знову перекриватимуть на вихідні і свята, повідомили у Київській державній міськадміністрації.

👏🏻 Нацагентство з управління і розшуку активів (АРМА) продовжило конкурс на пошук управителя арештовано резиденцією екс-президента Віктора Януковича «Межигір’я» до 28 лютого.
Раніше українські журналісти-розслідувачі з редакцій різних ЗМІ, об’єднаних довкола проекту «ЯнуковичЛікс», висловили занепокоєння непрозорістю відбору нового управлінця для резиденції «Межигір’я».
https://www.radiosvoboda.org/a/news-arma-mezhygirya-konkurs/29730390.html

👍 Шевченківський районний суд Києва на два місяці продовжив арешт Юрію Россошанському, обвинуваченому у вбивстві юристки Ірини Ноздровської у грудні 2017 року.
Ірина Ноздровська особисто вела справу про ДТП, у якому загинула її власна сестра. Головним підозрюваним у скоєнні ДТП є Дмитро Россошанський — син Юрія Россошанського, головного підозрюваного у вбивстві Ноздровської.
https://hromadske.ua/posts/cud-prodovzhiv-aresht-obvinuvachenomu-u-vbivstvi-irini-nozdrovskoyi

Комментариев нет:

Отправить комментарий