вторник, 30 января 2018 г.

США обіцяють нові санкції щодо Росії протягом 2-3 місяців – міністр фінансів Мнучин

Стів Мнучин відреагував на обурення законодавців США рішенням адміністрації Трампа не запроваджувати нових санкцій проти Росії
Міністр фінансів США Стів Мнучин у вівторок заявив, що адміністрація Трампа запровадить фінансові санкції на цілу низку російських багатіїв, незважаючи на те, що президент відмовився це зробити до встановленого Конгресом терміну.
«Це не слід тлумачити, що мовляв ми не будемо накладати санкції на фігурантів тієї доповіді», - сказав Мнучин під час слухань.

Виступаючи на слуханнях у Сенатському комітету з банківських справ, Мнучина піддали гострій критиці як республіканці, так і демократи з приводу рішення адміністрації не запровадити санкції, згідно з вимогою, до 29 січня.

«Це не слід тлумачити, що мовляв ми не будемо накладати санкції на фігурантів тієї доповіді», - сказав Мнучин під час слухань.

Він додав, що оприлюднений у понеділок список підозрюваних осіб, які фінансують політичну діяльність російського уряду, не має на маеті замінити фінансові обмеження, що їх вимагає Конгрес в ухваленому минулого року законодавстві.
Мнучин намагався заспокоїти обурених рішенням адміністрації сенаторів, запевняючи їх, що «ця доповідь призведе до нових санкцій», і що вони будуть запроваджені вже «протягом двох-трьох місяців».

https://ukrainian.voanews.com/a/mnuchyn/4231487.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий