суббота, 27 января 2018 г.

Очільник "Руху нових сил" обіцяє масові протести за відставку чинного президента України.

Лідер політичної партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі заявив, що запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту його не зупинить і він продовжуватиме збирати марші за усунення президента Петра Порошенка від влади.


Про це він сказав після засідання Апеляційного суду, передає кореспондент UA1.


"Я приймаю виклик головного крадія президента Петра Порошенка – ганьби в історії України. Непорозуміння, а не президента. Те, що вони сьогодні оголосили – прямий заклик до того, щоб обмежити мою політичну діяльність. Я не повинен залишати Київ, їздити в регіони, збирати людей, організовувати марші", – заявив лідер "Руху нових сил".


Незважаючи на це, за словами Саакашвілі, він продовжуватиме марші за відставку Порошенка й найближчими днями буде оголошено про початок масових акцій.


"Петре Олексійовиче, не на того нарвались! Я буду боротися, доки жоден з бариг і жоден з олігархів не буде керувати Україною, буду боротися попри всі договорняки проти мене", - наголосив політик.


Нагадаємо, 26 січня Апеляційний суд Києва відправив лідера політичної партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі під домашній арешт.

http://ua1.com.ua/politics/saakashvili-pro-aresht-ya-priymayu-viklik-golovnogo-kradiya-poroshenka-39416.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий