понедельник, 22 января 2018 г.

Семен Семенченко

"Порошенко - святий, ви - жалюгідні, заздрісні людці, комуністи, чорноротие агенти Кремля"! Саме так послужливі
дармоїди Петра Інкогніта лають в соцмережах обурених "Мальдівської епопеєю" свого президента українців.

Верховний головнокомандувач кинув армію та країну і, за підробленими документами, з незаконним перетином кордону, незадекларованим провозом готівки рвонув відпочивати в свій окремий вiд своїх громадян мальдівський рай. Причому витрачати гроші вкрадені у всіх українців за 16 рокiв у якості депутата, міністра, голови комітету, Ради нацбанку, секретаря Ради безпеки. За майже чотири роки президентства в воюючою i розкраденої країни.

І все однe, для численної армії допущених до корита, Принц Мальдівський - святий, а всі ми "заздрісні комуністи - невдахи". Вся це зграя навіть не намагається зрозуміти що і навіть якби Петро Порошенко заробив би своє богатство не на державній службі і виїхав би цілком законно і не під час війни, то все одно пишатися тут було б нічим. Жити заради накопичення і нескінченного споживання правителю аморально і соромно. Особливо в такій розкраденої країні як Україна. Заздримо ми йому? А нічому тут заздрити. Маючи можливість стати гетьманом, рятівником країни в 2014 скотитися до Принца Мальдівського, Лоліти, смішного брехуна... тут нема чому заздрити...

Про що цей пост? А про те, що, звичайно, є багаті люди які стоять на чолі своїх країн. І багато хто веде себе гідно, виконуючи свій обов'язок перед суспільством. Ось як цей Саудівський принц (причому без будь-якої глузування в титулуванні). Він пожертвував своїй країні 32 мільярди доларів. Все що у нього було. Там немає війни і люди живуть заможно. Але він абсолютно правильно вважає що на той світ гроші не візьмеш. І важливо яким ти запам'ятався людям. І за нього громадянам не соромно.

Ось йому я заздрю. Чорною заздрістю. Вірніше не йому а громадянам його країни. За те що можуть собі дозволити пишатися своїм правителем. Тому він і принц Саудівської Аравії. А не "принц мальдівський" Петро Інкогніто, Перший серед ж таких моральних інвалідів як і він сам.

Заздрю. I ставлю як приклад президенту України.

http://www.narod.net.ua/ya-ne-unesu-eti-dengi-s-soboj-v-mogilu-ya-xochu-chtoby-oni-posluzhili-dobru-32-mlrd-takogo-krupnogo-pozhertvovaniya-mir-eshhe-ne-videl/

Комментариев нет:

Отправить комментарий