среда, 27 июня 2018 г.

Візит Москалькової до моряків «Норду»: нардеп розповів про підготовку «провокації»

Народний депутат України Сергій Висоцький оприлюднив інформацію про те, що після візиту омбудсмена РФ Тетяни Москалькової до моряків судна «Норд» російська сторона планує провокацію за участю дипломатів із РФ.


Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

«Дуже важливо! За моєю інформацією, після візиту Москалькової до моряків «Норду» сьогодні вночі росіяни будуть намагатися здійснити провокацію на одному з КПВВ на адмінмежі з Кримом», - припустив Висоцький.

За його інформацією, моряки спробують під прикриттям співробітників посольства РФ потрапити до Криму за російськими паспортами.

«Якщо наші прикордонники піддадуться на цю провокацію, це означатиме, що ми де-факто визнали анексію Криму. Закликаю всі державні органи не допустити цієї провокації», - резюмував нардеп.

Нагадаємо, 26 червня уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова прибула до Києва, де зустрілася з моряками арештованого керченського судна «Норд».

При цьому Москальковій не дозволили відвідати в київському СІЗО кримського дезертира Максима Одинцова, якого звинувачують у державній зраді.

Український омбудсмен Людмила Денісова висунула три вимоги Москальковій після того, як їй «як виняток було знято заборону на в`їзд в Україну». Серед вимог – «сприяти відвідуванню Сущенка, що зробить можливим її візит (Москалькової. – ред.) до Максима Одинцова».


https://glavcom.ua/news/vizit-moskalkovoji-do-moryakiv-nordu-nardep-rozpoviv-pro-pidgotovku-provokaciji-508392.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий