суббота, 23 июня 2018 г.

Харківські блогери брати Яковлеви повідомляють про погрози, які, як вони стверджують, надійшли від «псевдо-атовців» за критику діяльності голови Харківської ОДА Юлії Світличної. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/06/23/vidomym_aktyvistam_pogrozhuyut_rozpravoyu_za_krytyku_ochilnyka_harkivshchyny_1352343

Про це один із братів – Данило – пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як йдеться у дописі, у четвер додому до активістів приїхали близько 15 осіб від губернатора Харківської області від Блоку Петра Порошенка Юлії Світличної.На той час вдома були один із братів, Кирило, та матір.

«Ці покидьки думають, що можуть залякати нас! Вони хотіли, щоб ми перестали критикувати їхнього боса від БПП, яка покриває всю корупцію в Харківській області!

Я хочу всіх попередити: ми з братом майже 8 років займаємось громадсько-політичною діяльністю!Ми багато чого пережили в своєму житті! Нас не залякати тупими погрозами від провладних шавок.

Ми не віримо, що правоохоронці можуть нас захистити! Останнє вбивство активіста у Харківській області та спроби вбивства активістів з Одеси це підтверджують!», – йдеться в дописі.

«Тому залишаємо за собою право захищати свою сім’ю та побратимів всіма можливими засобами!», – попереджають брати.

Кирило на своїй сторінці у соцмережі публікує фото зловмисників. Як стверджує Яковлев, на одному із фото – голова ГО «Товариство ветеранів Антитерористичної операції Харківської області» Олег Черкашин-Степанов.

«За його вказівкою до мене ввечері навідалися його пси, які не вигадали нічого кращого, якприїхати з погрозами до мене додому», – пише Яковлев, резюмувавши, що «додому їдуть розбиратися тільки боягузи».

У коментарі ZIKу, Кирило Яковлев повідомив, що метою таких несподіваних відвідин було налякати братів за їхню блогерську діяльність та критичну позицію щодо політики очільниці Харківщини.

«Нам потрібно, щоби ти перестав про Світличну писати гидоту, тому що вона перестане давати нам землю та квартири. Ми Світличну не дамо образити», - переповів Кирило Яковлев свою розмову з «псевдо-атовцями». Він також зазначив, що непрохані гості знімали подію на камеру, однак так і не виклали відео в мережу.

Нагадаємо, що 5 червня у Чугуєві Харківської області знайшли повішеним активіста-антикорупціонера Миколу Бичко. Правозахисники стверджують, що Миколу Бичко повісили, але спробували приховати злочин як самогубство.

Також раніше в Одесі двоє чоловіків із ножем напали на місцевого проукраїнського активіста, лідера одеського Автомайдану Віталія Устименка. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/06/23/vidomym_aktyvistam_pogrozhuyut_rozpravoyu_za_krytyku_ochilnyka_harkivshchyny_1352343

Комментариев нет:

Отправить комментарий