вторник, 25 июня 2019 г.

У Харкові «Слуга народу» виставила проти Добкіна-молодшого непрохідного кандидата, – ЗМІ

Партія президента Володимира Зеленського «Слуга народу» виставила на 178 округ в Харкові кандидата Олександра Литвинова.
Його підозрюють в організації Антимайдану у 2013-2014 роках.
Про це повідомляє видання «Апостроф» в матеріалі «Зробимо їх разом, або знову нас? Кого «Слуга народу» висунула проти Добкіна-молодшого».
На думку авторів матеріалу, партія «Слуга народу» виставила на парламентські вибори кандидата, який не має шансів виграти в одіозного депутата Дмитра Добкіна.
«Добкін-молодший був нардепом-мажоритарником у Харківській області протягом останніх двох каденцій. Починаючи з 2012 року, він вигравав у 178-му округу. Саме цей регіон, який, серед іншого, відомий газовидобуванням в Шебелинці, вибухами арсеналу в Балаклії і резонансними експериментами зі сланцевим газом, розташований на кордоні з Операцією об’єднаних сил. Цього року шанс перемогти у Добкіна має хіба що кандидат від рейтингової зараз партії «Слуга народу». Кому ж партія доручила перемогти одіозного Добкіна-молодшого, зокрема, і стару систему в цілому?», – задаються питанням автори статті.
У матеріалі наголошується, що Олександр Литвинов в політиці не новачок – у 2010 році був міським головою Балаклії від «Партії регіонів», в 2015-му – депутатом і керівником Балаклійського райради від Волонтерської партії.
«Місцеві активісти впевнені, що пан Литвинов організовував людей на Антимайдан у 2013-2014 роках. Проте публічно ця інформація не підтверджувалася. У 2014-2015 роках Литвинов був активним прихильником Петра Порошенка, про що свідчить сайт обласного відділення БПП», – йдеться в статті.
За даними журналістів, у відкритих судових реєстрах зафіксовані судові розгляди щодо нарахувань мером Литвиновим самому собі завищених премій. Обвинувальні рішення районного суду за фактом корупції він оскаржив в апеляційних інстанціях.
«Як стверджують співрозмовники видання, Литвинов багато в чому наближений до Валерія Деми – мільйонера, віцепрезидента американсько-української кампанії Sigma Bleyzer, засновника підприємства «Сигма» і члена ради директорів компанії AgroGeneration», – пише «Апостроф».
У матеріалі зазначено, що вибір «сильного кандидата, здатного перемогти» одіозного Добкіна здивував багатьох експертів. По-перше, одіозністю та ймовірно «договірняком», а не тверезим розрахунком посунути депутата Добкіна. По-друге, невеликою впізнаваністю кандидатури.
«Невже в 130-тисячному окрузі 3-мільйонної Харківської області у президентської партії не знайшлося якої-небудь сильної кандидатури?», – запитують автори матеріалу.
Як раніше повідомлялося, всередині червня партія «Слуга народу» оновила список кандидатів до Верховної Ради.

 https://uazmi.org/news/post/ekJgHHI28Yi5ijSZtXYPTO

Комментариев нет:

Отправить комментарий