воскресенье, 30 июня 2019 г.

Вісник|UA

Президент Росії Володимир Путін прокоментував ситуацію зі звільненням українських військовополонених моряків і звернення з цього приводу Володимира Зеленського.

"На що я б хотів звернути увагу. По-моєму, вже новопризначений начальник Генштабу української армії підтвердив, що це була провокація української армії, організована Порошенком під час передвиборчої боротьби... Якщо так, то фактично українська сторона визнала, що це була провокація з їхнього боку. Ми спокійно, в робочому режимі це питання вирішимо. У нас є запитання щодо деяких людей, затриманих в Україні. Тут, крім моряків... вони виконували наказ, і все. Ми усвідомлюємо це. Але вони порушили російський закон. Тому потрібно спокійно, в робочому режимі з цим розібратися", - заявив Путін після прохання журналіста прокоментувати звернення до нього президента Володимира Зеленського.

 Путін також зауважив, що "обміни тривають", говорячи про повернутих раніше чотирьох полонених.

"Ось хороший приклад контакту з тими, з ким потрібно вести діалог. І результат є. Якщо нинішня влада так вестиме роботу, звичайно, ми багато чого можемо досягти", - додав Путін.

https://t.me/c/1417575207/661

Комментариев нет:

Отправить комментарий