среда, 27 февраля 2019 г.

Падали іграшки, речі, люди падали прямо у дворах. Приїхали хлопці круті від Бєса на великих джипах і місцевих залякали", - бойовик "Востока" про рейс МН-17. ВIДЕО Затриманий у Торецьку бойовик бандформування "Восток" розповів, що, за словами місцевих жителів, "Боїнг" рейсу МН-17 був збитий ракетою, випущеною з підконтрольного терористам "ДНР" селища Грабове.

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Держприкордонслужбу, терориста затримали в Торецьку, куди він приїхав, щоб налагодити "мирне" життя. Затриманий розповів, що місцеві жителі були залякані бойовиками Безлера.



"Жителі селища Розсипне, селища Петропавлівське говорили, що цей "Боїнг" збила ракета. Вона вилетіла з села Грабове - це трохи далі, якщо навпростець від Петропаловки - кілометри 4 максимум ... Потім жінка нам розповідала, що її син знімав на відео, як уже падав літак типу військовий. Але вона сказала, що всі знали, що це не військовий. Ополченці збили цивільний літак. Тому що падали дитячі іграшки, падали серветки, речі падали, люди падали прямо у дворах. Потім приїжджали хлопці круті. Всі були у формі - не те, що у нас. На великих крутих джипах. Пізніше дізналися, що вони приїжджали від Безлера. Від Бєса загалом. Вони залякали місцеве населення: "Ніхто нічого не бачив. Якщо хтось щось побачив, то буде відразу заарештований". Всі оточили, всіх розігнали. Навели шороху, всіх налякали, але всі знали хто це і що це був за літак", - розповів бойовик.

https://m.censor.net.ua/ua/video_news/3113969/padaly_igrashky_rechi_lyudy_padaly_pryamo_u_dvorah_pryyihaly_hloptsi_kruti_vid_byesa_na_velykyh_djypah

Комментариев нет:

Отправить комментарий