среда, 27 февраля 2019 г.

З ТАКИМИ ПОСЛАМИ І ВОРОГІВ НЕ ТРЕБА. УКРАЇНСЬКИЙ ПОСОЛ НЕ ВСТАВ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ 26.02.2019

Посол Анатолій Щерба не встав під час виконання гімну України на концерті, присвяченому п’ятій річниці Революції Гідності.


Про це повідомила українська діаспора в Іспанії “Ucrania del Segura” у Facebook.


Зазначається також, що посол не піднявся з місця, коли лунала пісня “Пливе кача”, яку вважають гімном загиблих на Майдані.


“Анатолій Щерба – наш офіційний представник України в Іспанії – не спромігся встати під час вшанування героїв небесної сотні звучанням пісні, котра стала гімном усіх загиблих на майдані та в зоні АТО. Окрім того, посол також не підвівся, коли в мадридській залі зазвучав державний гімн України, до вшанування якого запрошували зі сцени стоячі з рукою на серці ведучі концерту”, – повідомляє спільнота.


Організатори концерту, що є представниками української діаспори вважають, що посол зневажливо ставиться до найважливіших державних атрибутів та народу, якому він служить.


Зазначається, що через його сидіння не піднялися з своїх місць і інші співробітники посольства.


У діаспорі додали, що окремі українці все ж зуміли встати під час звучання Державного гімну України та пісні “Пливе кача”.


На сторінці Посольства України в Іспанії є звіт про даний концерт. Про те, чому посол України не встав під час Гімну – не вказано. Члени діаспори, присутні на заході, обурливо коментують дійство.


https://lifetoday.net.ua/z-takymy-poslamy-vorogiv-ne-treba-ukrayinskyj-posol-ne-vstav-pid-chas-vykonannya-derzhavnogo-gimnu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий