четверг, 28 февраля 2019 г.

Т. Висоцька

Якщо Порошенко сподівається з часом «перебити тему» з обкраданням армії під час війни, то цього не буде. Бо це не одиничний епізод, а багаторічна діяльність злочинного угрупування, і факти здійснення злочинів та державної зради підкріплені численними доказами.

Пише Володимир Рисенко:

«Коли ти забронзовів від власного світу вигаданих перемог і втратив будь-який зв'язок з реальністю, то ти і наймаєш на роботу таких самих піарників.

Юрий Бирюков надумав відмазувати свого патрона тим, що у Бігуса немає нічого нового в розслідуванні, все це давно відомо і давно розслідується. І здуру опублікував номери всіх кримінальних проваджень.
А я вирішив перевірити пару проваджень перед сном. Це безперервний треш. Спасибі піарнику за інформацію.

Ці доблесні патріотичні «контрабандисти Свинарчуки» по одному з епізодів знаєте звідки «контрабанду» тягли?

Ніколи не здогадаєтеся. З Харківського бронетанкового заводу на Харківський бронетанковий завод!

Так, БЛД, офігенна контрабанда. На заводі зберігалися запчастини, які належали МОУ. Вони їх тупо вкрали, переписали з договору зберігання в договір купівлі-продажу і перевели в готівку 12,5 мільйонів гривень. У жовтні 2015-го. Коли ми волонтерам останнє віддавали. 12,5 лямів тупо сперли в жовтні 15-го року. Лише по одному епізоду.

P.S. Цитата з ухвали: «Як вбачається із матеріалів клопотання, ДП «ХБТЗ» 28.10.2015 з ТОВ «Оптимумспецдеталь» укладено договір поставки запчастин для бронетанкової техніки № 345/28, відповідно до якого на підприємство поставлено серед іншого 12 виробів 1Г42 на загальну суму 12 526 800 грн.

В той же час, інформація отримана в ході проведення ревізії ДП «ХБТЗ» та досудового розслідування вказує на те, що вказані вище поставки насправді не відбувались, запчастини до бронетанкової техніки перебували у власності МОУ, знаходились на зберіганні на ДП «ХБТЗ» та були неправомірно вилучені зі зберігання посадовими особами ДП «ХБТЗ», а зазначений вище договір укладено з метою приховання неправомірного заволодіння майном МОУ шляхом імітації закупівлі продукції».

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216975170105067&id=1040919516

Комментариев нет:

Отправить комментарий