вторник, 26 февраля 2019 г.

Активісти "Нацкорпусу" закидали фаєрами будинок Гладковського. ВIДЕО Активісти Національного корпусу провели акцію під маєтком Гладковського, який за інформацією журналістів займався махінаціями у сфері оборони.

Активісти Національного корпусу провели акцію під маєтком Гладковського, який за інформацією журналістів займався махінаціями у сфері оборони.


Як передає Цензор.НЕТ, відео акції виклав у Фейсбуці активіст "Національного корпусу" Сергій Філімонов.


Активісти "Нацкорпусу" запалили вогнище і фаєри біля будинку Гладковського. На кадрах видно, що його маєток охороняє спецпідрозділ поліції.

Читайте також: Активісти "Національного корпусу" поїхали до будинку Ігоря Гладковського

Як повідомлялося, Гладковський просив припинити свої повноваження першого заступника секретаря РНБО на період розслідування матеріалу про закупівлі в армії.

25 лютого журналісти оприлюднили розслідування про корупцію і розкрадання в оборонному комплексі України, до яких причетні люди з бізнес-оточення президента Петра Порошенка. За інформацією журналістів, син заступника Секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем із розкрадання в оборонному комплексі.

https://m.censor.net.ua/ua/video_news/3113878/aktyvisty_natskorpusu_zakydaly_fayeramy_budynok_gladkovskogo_video

Комментариев нет:

Отправить комментарий