понедельник, 22 января 2018 г.

Саакашвілі запропонував перенести столицю з Києва до Черкаської області Сьогодні 10:07

Крім того, лідер "Руху нових сил" вважає, що для українців потрібно побудувати "величезний Майдан".

Лідер "Руху Нових сил" Михайло Саакашвілі запропонував перенести столицю України з Києва в м. Шпола Черкаської області. Про це він повідомив на відео, опублікованому на своєму Youtube-каналі.

"Тут в чистому полі ми побудуємо нові прозорі дуже красиві адміністративні будівлі. Кияни будуть тільки раді позбутися від бариг і дармоїдів, від "решал" в центрі міста... У цих будівлях будуть готелі, ресторани, музеї, будуть пішохідні вулиці, велосипедні доріжки", – заявив Саакашвілі.


За словами лідера "Руху Нових сил", в Шполі буде побудований під землею мультимедійний центр управління ситуацією, як в США і в інших країнах.

"Люди, які будуть обрані керувати країною, вони будуть спостерігати за тим, що відбувається в Україні і близько її кордонів і в усьому світі з цього центру і будуть приймати всі важливі рішення", – зазначив Саакашвілі.

Крім того, він запропонував зробити "величезний Майдан", де українці будуть висловлювати свою думку про державних чиновників.

"Сюди підтягнуться залізниці і автобани з усієї України. Сюди можна буде доїхати за півгодини, за годину, максимум за чотири години. На швидких поїздах і по автобанах. І люди можуть приїхати як до уряду, так і на Майдан, і висловлювати свою позицію щодо конкретних обговорюваних питань", – додав Саакашвілі.

Нагадаємо, адвокат політика Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький заявив "Українським Новинам" про відмову правоохоронців повертати його клієнту особисті речі, які були вилучені під час обшуку.


 http://ua1.com.ua/politics/saakashvili-zaproponuvav-perenesti-stolicyu-z-kieva-v-cherkasku-oblast-39205.html

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий