вторник, 23 января 2018 г.

Саакашаілі і группа 22 січня

Ми відповідаємо на терор ОПГ консолідацією всіх патріотичних сил. Нова група 22 січня.

22 січня - знаковий день для України. 22 січня 1918 року Центральна Рада, вищий законодавчий орган України, оголосила своїм четвертим Універсалом Незалежність України та створення власної держави.

Росія, злякавшись Незалежності України, негайно розв'язала агресію, яка тривала в різних формах десятиліття і у військовій формі триває й досі.

22 січня 1919 року Актом Злуки Українська Народна Республіка і Західноукраїнська народна республіки об'єднали українські землі і ствердили соборність як невід'ємну складову української національної ідеї. За совітських часів панування комуністичної партії відзначення дати 22 січня автоматично призводило до звинувачень в "українському буржуазному націоналізмі" і  до репресій.

22 січня 2014 року від куль вбивць пали перші жертви Євромайдану: Нігоян, Жизнєвський, Вербицький, які стали символами жертовності, інтернаціоналізму та відданості ідеям демократії.

Сьогодні, в знаковий для кожного свідомого українця день, ми оголошуємо про своє єднання і співпрацю заради інтересів української держави, української нації та кожного українського громадянина. Сьогодні українська держава знову в небезпеці, як від зовнішньої російської агресії, так і від його внутрішніх посібників - тих, хто розкрадає національні багатства і розтоптує своїм цинізмом українську мрію.

Прикро, але українська держава, яка була мрією для поколінь українських патріотів, які не жаліли ані свого здоров'я, ані життя заради її здобуття та утвердження, стала годівницею для кількох корупційних режимів. Ми, як і кожен свідомий українець, взяли участь у "Революції гідності" з метою ствердження демократії, правової держави, європейського вибору та розвитку української культури та ідентичності. Натомість, кланові угруповання, які скористалися героїчною жертовністю народу, на сьогодні продовжують ганебну практику корупції, топчуть демократію, пригнічують свободу слова.

Як і раніше, ми оголошуємо своє громадянське право боротися зі свавіллям та злочинною діяльністю. Попри споконвічні внутрішні чвари, часто інспіровані зовнішніми ворогами України, ми демонструємо здатність працювати колегіально, і на противагу "лідерським проектам" демонструємо групу лідерів: лідерів українського морального спротиву, лідерів української національної думки.

Наша група "22 січня"- це група не одного голосу, а багатоголосся української нації заради добробуту, демократії, свободи та справедливості для кожного українця.

Українці, 22 січня - це символ нашої боротьби. Пам'ятаєте - той, хто не готовий до боротьби та відстоювання власних прав, стає жертвою агресії. "Борітеся - поборете".

Степан Хмара
Віктор Шишкін
Михаїл Саакашвілі
Мішель Терещенко
Олесь Доній
Володимир Лановий
Ігор Мазур "Тополя"
Юрій Деревянко
Ліза Богуцька
Олександр Кравчук
Давид Сакварелідзе
Андрій Пастушенко "Сивий"
Олена Терещенко
Іван Лозовий
Владислав Оленченко

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1825014154195624&id=260603653970023

Комментариев нет:

Отправить комментарий