четверг, 25 января 2018 г.

Порошенко у Швейцарії живе в президентському номері по 6,6 тис. євро за ніч Вчора 20:29

Стелі помешкання у кристалах Swarovski, а шпалери із золотим напиленням. Президенту подається термальна вода прямо у ванну

На час проведення Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія) президент Петро Порошенко вибрав для поселення термальний курорт Бад-Рагац (Bad Ragaz), котрий розташований за 50 км від місця проведення форуму.


Про це повідомляє "Страна".


Оселився Порошенко в комплексі Grand Hotels Bad Ragaz, який складається з трьох готелів класу люкс, розташованих у центральній частині міста. Зокрема, для Порошенка заброньовано президентський сьют (Presidential Suite) у Grand Hotel Quellenhof & SPA Suites.


Президентський сьют має площу 300 кв. м, шпалери в ньому із золотим напиленням, а стелі – з кристалів Swarovski. Окремі деталі спальних кімнат декоровані шкірою ската, кімнати прикрашені шовковими килимами ручної роботи і стільцями з оббивкою з риб’ячої луски. Забронювати номер можна лише за запитом. Коштує він від 4500 євро до 6600 євро за ніч.


У розпорядженні гостя – сигарна кімната, дві спальні, вітальня, зона для куріння, повністю обладнана кухня і винна шафа (винотека). З чотирьох балконів номера розгортається чудовий краєвид на долину і виноградники, а ванні кімнати мають пряму подачу термальної води. Крім того, гостю на весь період його проживання надається персональний дворецький.


У вартість включено: різноманітний сніданок у вигляді шведського столу, свіжі фрукти та мінеральна вода, кава і кращі сорти чаю в номері, прохолодні напої з особистого бару.

http://ua1.com.ua/politics/poroshenko-u-shveycariji-zhive-v-prezidentskomu-nomeri-po-66-tis-evro-za-nich-39326.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий