суббота, 20 января 2018 г.

С. Семенченко

Отож!

Саме це я і мав на увазі, коли писав, що визнання РФ державою - окупантом, а частини Донбасу - тимчасово окупованою територією  це КРОК ВПЕРЕД для України.

Вiн юридично починає виводити нас з поля мінських договорнякiв. І прийнятий він не тому що Петро Інкогніто "прозрів". А з тієї ж причини що і  його Указ про призупинення торгівлі з окупованими територіями (вiд березня 2017). Він знову між молотом і ковадлом. Між Народом і Кремлем. Інкогніто вже боїться законодавчо продавлювати мінські договорняки. Йому можна це робити тільки після зачистки опозиції. Так наш законопроект (Про тимчасово окуповані території)  був НАБАГАТО краще, так, в президентський законопроект напхали масу лайна. Так війна не названа війною. Але в тому то й справа що першiй КРОК ВПЕРЕД цінний, а на спробу стрибка назад у Інкогніто вже немає сил, довіри людей і беззаперечно підпорядкування силових структур. Його реальну підтримку ви бачили на сумнозвісній акції "кавування на Майдані" і на безуспішних спробах розігнати наметове містечко на Грушевського

Ви не розумієте? Все це лайно напхали в законопроект тільки з однієї причини. Щоб кілька фракцій у ВР обурилися та не проголосували за визнання РФ країною агресором. Щоб можна було оголосити їх винуватцями провалу суперпатріотіческого акту, а себе патріотом,  якi не знайшли голосів в ВР.  І продовжити крутити гешефти з торговим партнером, показуючи пальцем на "агентів Кремля".

А що тепер? Тепер закон прийняли, а Кремль пред'явив претензії. Саме тому закон досі і не підписаний Петром Інкогніто. "Оппоблок начебто заблокував підписання закону?" Нісенітниця. Коли Інкогніто було щось потрібно, то щось "заблокувати" не міг ніхто. Тим більше оппоблок.

Чи підпише Інкогніто закон, чи ні я не знаю. Тому що не знаю що в його душі переможе. Страх перед торговим партнером. Або страх перед українським народом. У будь-якому випадку це вже лебедина пісня. Петляти нескінченно неможливо. Тим більше ми вже всі ці його "танці" за чотири роки вивчили досконально)). І дуже скоро відбудеться урочистий "винос тіла". І наша головна задача - не допустити появи нового "принца Мальдівського". Незалежно від статі, віку і рівня "хітродупості".

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1783672118334221&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий