воскресенье, 21 января 2018 г.

Ігор Луценко з Типовим Києвом

Компанія заснована "Роснефтью" через депутатів Київради Михайленко, Кісельова та Зубко, хоче відібрати землю у Національної кіностудії ім. Довженко!
_____________

На 90-річний ювілей Київрада готує «подарунок» Національній кіностудії ім. Довженка в вигляді позбавлення її земельної ділянки (Проект рішення передачі земельної ділянки ТОВ "Трансбуд" для експлуатації та обслуговування автозаправної станції Д-8184).

Тобто, на території Національної кіностудії, яка перебуває в державної власності, буде побудована автозаправка російської компанії "Роснефть" яка є НАЙБІЛЬШИМ платником податків РФ. З одного боку говоримо країна-агресор, з іншого влада підіграє розвитку російського бізнесу!

Все почалось з того, що у 1997 був укладений договір між державною Кіностудією ім. О.Довженка та українською фірмою. Суть угоди полягала у наступному: Кіностудія надає в оренду підвал та цистерни, а фірма, купує паливо, слідкує за інфраструктурою та обслуговує автозаправку. Прибуток розподіляється між партнерами. Але в 2008 році чи то на підставі підробних документів, чи по корупційній схемі, державна власність стала приватною. Хоча за законом, Кіностудія має статус Національної, і відчуження будь-якого майна, нехай навіть частково - заборонено.

12 грудня 2017 року, дане питання розглядалося на засіданні Комісії з землекористування Київради, спочатку рішення не було прийнято, але депутат Михайленко виніс з голосу питання про повторний розгляд цього проекту рішення, а депутати Зубко і Кісельов всіляко переконували колег підтримати відбір землі у Національної Кіностудії на користь "Роснефти".

Національна кіностудія звернулась до секретаря Київради Volodymyr Prokopiv як суб'єкту Подання даного проекту, але на даний час ВІДПОВІДІ НЕ ОТРИМАЛА.

На 22 січня 2018 року о 15 годині заплановане засідання Комісії паливо – енергетичного комплексу за головуванням Володимира Бондаренко. Звертаємось до партій, активістів, журналістів, та інших небайдужих громадян прийти на засідання комісії та не дати відібрати землю у Державної Кінокомпанії імені видатного Українця.

Цікаво дізнатись думку Кличко - мер та Volodymyr Prokopiv. Що відбувається? Чи ви не в курсі цього безладу?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1598473086901162&id=345449452203538

https://www.facebook.com/igor.lutsenko/posts/1758175967539718

Комментариев нет:

Отправить комментарий