понедельник, 22 января 2018 г.

Порошенко відпочиває шикарніше, ніж лідери успішних західних держав – ЗМІ Сьогодні 13:56

Одна лиш канцлер Німеччини витратила на відпустку в 125 разів менше, ніж президент України.

Глави успішних західних держав відпочивають значно скромніше, ніж президент України Петро Порошенкоповідомляють "Вести".


Так, лідер найбагатшої країни ЄС – Німеччини – Ангела Меркель зимові свята провела в 4-зірковому готелі на швейцарському курорті Санкт-Морітц, заплативши за відпустку близько 4 тис. доларів – "Влітку Меркель також їде в Альпи або на італійський острів Іск’я, де зазвичай зупиняється в 4-зірковому готелі. Стандартний 2-місний номер зі сніданком там коштує близько 200 доларів. На тижневу відпустку зазвичай вона витрачає не більше 3 тис. – 4 тис. доларів".



При цьому наголошується: приблизно стільки ж витратив на відпочинок і президент Франції Еммануель Макрон, який провів зимову відпустку на батьківщині – в місті Ле Туке, яке вважається елітним курортом, де люблять відпочивати багаті парижани – "Ночівля в місцевій "четвірці" обходиться приблизно в 150 доларів", – а британський принц Гаррі та його наречена відпустку провели у французькій Ніцці, долетівши до неї економічним класом авіакомпанії British Airways.



"Без вишуканості відпочивав і канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо – в офіційній резиденції в Канадських Скелястих горах. Однак тут справа в тому, що минулорічна відпустка обернулась для нього скандалом: Трюдо з сім'єю був на Багамах – поїздка обійшлась платникам податків в понад 127 тис. доларів. Трюдо дорікнули у використанні службового становища, і цією справою займалася спецкомісія з етики", – підкреслює видання.


Нагадаємо, на думку нардепа Лещенка, НАЗК мусить скласти протокол про корупцію на президента через незадекларований відпочинок на Мальдівах.

http://ua1.com.ua/world/poroshenko-vidpochivae-shikarnishe-nizh-lideri-uspishnih-zahidnih-derzhav-zmi-39219.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий