четверг, 30 августа 2018 г.

У Путіна прокоментували намір України вийти з Договору про дружбу з РФ

У Кремлі у зв'язку з бажанням офіційного Києва вийти з Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією (так званого "Великого договору") заявили, що відносини між країнами "важко чимось зіпсувати".


Про це журналістам заявив прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков, повідомляє УНІАН.


"Двосторонні відносини перебувають безперечно в ситуації, яку буде важко чимось зіпсувати. Двосторонні відносини перебувають у глибокій кризі. Поки що немає жодних факторів, які свідчили б про наявність перспектив у нинішній ситуації до їх нормалізації", - сказав він.


Пєсков також заявив, що "навіть в умовах цієї глибокої кризи було б нерозумно робити якісь кроки, які завдадуть додаткової шкоди народам двох країн".


"Росія ніколи не була прихильницею погіршення відносин і прихильницею згортання цих відносин. Росія завжди була противницею і опонентом дій українського керівництва щодо південного сходу власної країни. Ось це та ситуація, яку ми маємо", - додав він.


Нагадаємо, 28 серпня президент України Петро Порошенко заявив, що МЗС України готує розрив базового договору про дружбу з РФ.


Глава МЗС РФ Сергєй Лавров відмовився коментувати цю заяву, закликавши дочекатися конкретних дій з боку Києва.

У Путіна прокоментували намір України вийти з Договору про дружбу з РФ


https://www.pravda.com.ua/news/2018/08/30/7190572/

Комментариев нет:

Отправить комментарий