четверг, 30 августа 2018 г.

У ФБР немає доказів, що пошту Клінтон зламав Китай

Після заяви президента США Дональд Трамп, що Китай зламав електронну пошту Гілларі Клінтон, ФБР повідомило, що не має доказів цієї заяви.


Про це інформує The Washington Post.


"Листи Гілларі Клінтон, багато з яких містили секретну інформацію, були зламані Китаєм. Наступний крок має бути за ФБР і Мін'юстом або, після всіх інших помилок, їх авторитет буде назавжди втрачено! ", - написав Трамп в Twitter.Трамп не надав ніяких подробиць, але його твіт про крадіжку Китаєм листів колишнього держсекретаря пізніше з'явився на шпальтах видання Daily Caller, яке посилається на "джерела, обізнані в цьому питанні".


Щоправда, пізніше в цей же день Трамп написав в twitter: "Коли ви бачите "анонімне джерело", припиніть читати статтю, це вигадка!"Тим часом, у ФБР заявили, що не знайшли жодних доказів того, що сервери були зламані.


Представник ФБР відмовився прокоментувати заклик Трампа зробити "наступний крок". Представник міністерства юстиції також відмовився від коментарів.


Раніше правоохоронці в США, які розслідують втручання Росії в президентські вибори, офіційно висунули звинувачення в зламі пошти Клінтон 12 російським розвідникам. Розслідуванням цієї справи займається команда спецпрокурора Роберта Мюллера. Російських розвідників також звинуватили у зламі серверів комітету Демократичної партії на виборах до Конгресу та Національного комітету Демократичної партії.

https://tsn.ua/svit/u-fbr-nemaye-dokaziv-scho-poshtu-klinton-zlamav-kitay-1208988.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий