понедельник, 27 августа 2018 г.

Ігор Луценко

Спостерігаючи за процесом щодо Укргазвидобування, котрий розгортає Генпрокуратура, я бачу речі, котрі, чесно кажучи, бачити навіть вже не розраховував.
Можливо, я помиляюся, але, під виглядом трохи (ну ок, не трохи – дуже!) неоковирного пошуку компромата на Курченка, Генеральний прокурор Юрій Луценко Юрій Луценко йде шляхом незалежного політика і будує собі політичне майбутнє.
А саме, розслідує діяльність самого Порошенка, нинішнього президента. У ті часи, про які зараз йдеться у документах прокурорів, Порошенко працював міністром економіки України. І саме за його підписом пішли кілька документів, котрі могли лягти у основу найбільших схем корупції часів Януковича.
Грубими в юридичному сенсі, але рішучими руками прокурора Кулика зараз здійснюється збір доказової бази в тому числі і по нинішньому Президенту, котрий за часів Януковича був членом уряду. До речі, я думаю, саме тоді Порошенко ознайомився з архітектурою шахрайства на ринку газу, що потім вже вилилося у його тісні контакти і взаєморозуміння з Онищенком Aleksandr Onyshenko. Останній уже після Майдану певний час продовжував практику газового бізнесу часів Курченка, поки його певні особи з Народного фронту не посварили з Порошенком.
Розслідуючи злочини банди Януковича в частині епізодів, до яких причетний Порошенко, Луценко, по суті, формує собі імідж незалежного законника, котрому навіть його кум-президент менш важливий, аніж «Закон і справедливість!».
Думаю, варто підтримати Генпрокуратуру. Не так важливо любов чи нелюбов до Луценка, але те, що зараз відбувається, це гарно, бо це необхідна робота слідчих, котра мусить бути виконана вчасно і якісно, відповідно КПК. І ці всі факти мусять лягти в основу обвинувачувальних вироків.
Буде час – далі розкажу про юридичні факти, котрі я побачив у розслідуванні.
апдейт
тег #freePoroshenko

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2028081877215791&id=100000419949795

Комментариев нет:

Отправить комментарий